Home

HOMEPAGE

Terug

Kwarktaart

matig
500 gram kwark 1 vanille suiker 35 gram suiker 1 ei 3 eiwitten 1/4 liter room 6 blaadjes gelantine 2 pakken lange vingers 2 blikjes manderijntjes op sap of ander fruit op sap
00:30:00
500 gram kwark 1 vanille suiker 35 gram suiker 1 ei Dit alles onder elkaar roeren met een garde 3 eiwitten opkloppen ΒΌ liter room kloppen tot slagroom met 35 gram suiker 6 blaadjes gelantine ( wit ) laten weken in lauwwarm water 2 pakken lange vingers Deze verdelen in een springvorm alvorens te dompelen in melk 2 blikjes manderijntjes op sap Deze laten uitlekken en het vocht verwarmen, de uitgeknepen gelantine oplossen in het lauwwarme vocht van de manderijntjes en onder de kwark roeren. het geheel verdelen in een springvorm en de uitgelekte manderijntjes erin doen tot ze niet meer zichtbaar zijn . De kwarktaart een nacht in de koelkast laten opstijven, daarna kan je de kwarktaart nog aankleden met manderijntje of met toefjes slagroom smakelijk!!!!
Margot
 
2009-03-06 11:30:00

Terug